Tardis

From Programvareverkstedet
Revision as of 14:25, 20 September 2012 by Gombos (talk | contribs) (Created page with "Bygget til Immatrikulering 2012 for å lokke Doctor Who fans til PVV. Satt opp foran heisen ved SiT Storkiosk og samme heis i 2. etasje for å gi en illusjon av å reise i rom me…")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Bygget til Immatrikulering 2012 for å lokke Doctor Who fans til PVV. Satt opp foran heisen ved SiT Storkiosk og samme heis i 2. etasje for å gi en illusjon av å reise i rom med en Tardis (reisen i rom foregikk jo faktisk!). Dette var særs vellykket. TARDISen står nå til utstilling på koserommet inntill den blir satt opp igjen.

Bilder

Annen informasjon

Av noen grunner var ikke vakta veldig glad for at vi satt opp TARDISen uten lov, men vi fikk holde den oppe en dag. Skal dette forsøkes igjen ved en senere anledning anbefales det å si i fra på forhånd.

runholm utviklet en app til Android som spiller av TARDIS-lyd når aksellerometeret trigges, slik at heisen faktisk lagde riktig lyd når den reiste. Dette gikk helt fint til noen fant ut at de skulle ta serverboksen tableten til runholm var gjemt i og sette den i kjelleren. En febrilsk leteaksjon ble satt i gang, hvor man lette i alle etasjer bortsett fra kjelleren først. Sentralbygg 2 er høyt. Appen kan sikkert fås fra runholm hvis noen ønsker dette.