Styremøte/2015-01-21

From Programvareverkstedet
< Styremøte
Revision as of 19:40, 21 January 2015 by Kulia (talk | contribs) (Created page with "Sted: PVV Tid: 2015-01-21 klokken 17:20 Til stede: aleksanw, liangzh, finninde, ilsegv, kulia, Chrishoh Referent: kulia == Få lager med NVG == NVG holder på å miste lagerrom…")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Sted: PVV Tid: 2015-01-21 klokken 17:20 Til stede: aleksanw, liangzh, finninde, ilsegv, kulia, Chrishoh Referent: kulia

Få lager med NVG

NVG holder på å miste lagerromet sitt. Vi ønsker å søke lagerrom sammen med NVG og Hackerspace for å få bedre lagerplass. finninde er i dialog med Hackerspace om saken. Om hackerspace blir med kan det være å gi tyngde til søknaden, da IDI har invistert mye i hackerspace.

Kurs

Det skal holdes fire kurs dette semesteret. Kursene må registreres begge stedene på wikien. Det er også et ønske fra styret om å sende ut mail til aktive medlemer med informasjon om Kurs.

Søknad om å beholde rom

Det må skrives en søknad for å beholde rommene. Det skal lages et utkast til neste møte, og det er et ønske om at styre setter seg inn i prosessen. Vi ønsker også å legitimere vår eksistens for å gi tyngde til søknaden.

Kjøp av forsterker

Det vil bli overført 1500 kr fra fjordårets budsjett til innkjøp av forsterker. Ansvaret er deligert til aleksanw.

Budsjett

Styret ønsker å øke trivselssposten på budsjettet. Samtidig reduseres forventet inntekt fra disk.

Regulær møtetid

Styret ble enig om å ha regulær møtetid. Styremøter skal skje hver mandag kl 18 med untak av ferier.

Mangelfult referat

Merknad fra referent. Kulia klarte å miste referatet, så dette er en rekonstruksjon fra minnet. Om noe mangler må det gjerne legges til. Jeg legger meg flat for mangelfult budsjett.