Difference between revisions of "Sosialt"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
m
m
Line 1: Line 1:
 
[[#Social|English]]
 
[[#Social|English]]
  
PVVs lokaler i Sentralbygg 2 (rom 226 og 229), samt #pvv på IRCNet, og [https://discord.gg/8VTBr6Q PVVs discordserver ] er fine steder for å være sosial.  [[Nerdepizza]] (fredager i partallsuker) og [[Spillkveld|spillkvelder]] er også utmerkede anledninger for å sosialisere med PVV-ere og andre raringer.
+
PVVs lokaler i Sentralbygg 2 (rom 226 og 229), samt #pvv på IRCNet, og [https://discord.gg/8VTBr6Q PVVs discordserver] er fine steder for å være sosial.  [[Nerdepizza]] (fredager i partallsuker) og [[Spillkveld|spillkvelder]] er også utmerkede anledninger for å sosialisere med PVV-ere og andre raringer.
  
 
Se også [[Medlem]].
 
Se også [[Medlem]].

Revision as of 14:22, 23 February 2020

English

PVVs lokaler i Sentralbygg 2 (rom 226 og 229), samt #pvv på IRCNet, og PVVs discordserver er fine steder for å være sosial. Nerdepizza (fredager i partallsuker) og spillkvelder er også utmerkede anledninger for å sosialisere med PVV-ere og andre raringer.

Se også Medlem.

Social

PVV's premises in Sentralbygg 2 (room 226 and 229), and #pvv on IRCNet, and PVVs discord server are nice places to be social. Nerd pizza (Fridays in even numbered weeks) and game evenings are also excellent opportunities to socialize with PVV-ers and other strange people.

See also Member