Medlemsfordeler

From Programvareverkstedet
Revision as of 14:01, 14 August 2005 by (username removed)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Alle medlemmer av PVV får brukerkonto på PVV sine maskiner, epostadresse (brukernavn@pvv.ntnu.no og brukernavn@pvv.org) og 42 MB diskplass, som blant annet kan brukes til hjemmesider. Hvordan du lager hjemmesider på pvv finn du info om på Hjemmesider.

I tillegg får man tilgang til PVVs terminalrom, som er ei svært sentralt plassert datasal (rom 255, SbII, over stripa, skrått overfor orakelkontoret) som for tida har 15 operative maskiner. Seks av maskinene er kraftige PCer med 21"-skjermer. Alle maskinene kjører en eller annen unix-variant, eksempelvis Linux, FreeBSD, NetBSD eller Solaris.

Dersom du ønsker å lære unix er det god anledning til det på PVV. Vi har et sterkt faglig miljø, med mange svært kunnskapsrike personer, som stort sett ikke har noe imot å hjelpe nybegynnere. Man kan få større privilegier her enn på stud-maskinene, for eksempel gjennom å bli med i PVV-drift. Skulle du foretrekke spilling så eier PVV også en Playstation 2, for tiden med to spill: Gran Turismo III og GTA III. I tillegg er det mange medlemmer som legger Playstation-spillene sine til disposisjon, da for det meste rollespill og merkelige japanske ting.

PVV har en CD-brenner som meldemmene kan bruke.

Dersom du går tom for diskplass er det anledning å kjøpe utvida diskkvote. Mer info om diskkjøp finner du på Diskkjøp.

Du kan bli med på kurs og andre arrangement i regi av PVV. De aller fleste arrangementa er gratis for medlemmer.

PVV har også ei relativt innholdsrik boksamling til disposisjon for medlemmene, samt ei bokhylle full av blad og tegneserier (for tida abonnerer vi på Pondus). Vi har i tillegg et romslig bokbudsjett, så dersom du har forslag til bøker/blad vi burde kjøpe inn er det bare å sende en mail til styret (pvv@pvv.ntnu.no). Ta en titt på hva som står i Bokhyllen.

PVV har også en del Spill du kan prøve.