Difference between revisions of "Medlemsfordeler"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
(korrigert standardkvotetall (det er 242, ikke 256), rettet informasjon om hvor PVV holder til)
(fikset redirect)
 
(2 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 1: Line 1:
Alle medlemmer av PVV får brukerkonto på PVV sine maskiner, epostadresse (brukernavn@pvv.ntnu.no og brukernavn@pvv.org) og 242 MB diskplass, som blant annet kan brukes til hjemmesider. Hvordan du lager hjemmesider på PVV finner du info om på [[Hjemmesider]].
+
#REDIRECT [[Medlem]]
 
 
I tillegg får man tilgang til PVVs to oppholdsrom, rom 229 og 229 i Sentralbygg 2 (se [http://www.ntnu.no/etasjeplan/s2/2/plan.jpg kart over andre etasje i SBII]).  På rom 229 er det fire arbeidsstasjoner med Linux og én med Plan 9, samt bordplass og nettverksuttak for laptop.  På rom 226 er det sofakrok med TV og diverse spilllkonsoller.
 
 
 
Dersom du ønsker å lære Unix er det god anledning til det på PVV. Vi har et sterkt faglig miljø, med mange svært kunnskapsrike personer, som stort sett ikke har noe imot å hjelpe nybegynnere. Man kan få større privilegier her enn på stud-maskinene, for eksempel gjennom å bli med i PVV-drift. Skulle du foretrekke spilling så eier PVV også en Playstation 2, med mange spill: Gran Turismo III, GTA III, Katamari Damacy, Guitar Hero, Final Fantasy (flere av disse) og mange flere. I tillegg er det mange medlemmer som legger Playstation-spillene sine til disposisjon, da for det meste rollespill og merkelige japanske ting.
 
 
 
PVV har en DVD-brenner som medlemmene kan bruke.
 
 
 
Dersom du går tom for diskplass er det anledning å kjøpe utvida diskkvote. Mer info om diskkjøp finner du på [[Diskkjøp]].
 
 
 
Du kan bli med på kurs og andre arrangement i regi av PVV. De aller fleste arrangementa er gratis for medlemmer.
 
 
 
PVV har også ei relativt innholdsrik boksamling til disposisjon for medlemmene, samt ei bokhylle full av blad og tegneserier (for tida abonnerer vi på Pondus). Vi har i tillegg et romslig bokbudsjett, så dersom du har forslag til bøker/blad vi burde kjøpe inn er det bare å sende en mail til styret (pvv@pvv.ntnu.no).
 
Ta en titt på hva som står i [[Bokhyllen]].
 
 
 
PVV har også en del [[Spill]] du kan prøve.
 
 
 
__NOTOC__
 

Latest revision as of 15:53, 10 September 2010

Redirect to: