Medlem

From Programvareverkstedet
Revision as of 19:51, 10 August 2009 by Oysteini (talk | contribs) (oppdatert standardkvote til 242 MB)
Jump to navigation Jump to search

Fordeler ved å være medlem i PVV

Alle medlemmer av PVV får brukerkonto på PVV sine maskiner, epostadresse (brukernavn@pvv.ntnu.no og brukernavn@pvv.org) og 242 MB diskplass, som blant annet kan brukes til hjemmesider. Hvordan du lager hjemmesider på PVV finner du info om på Hjemmesider. Dersom du går tom for diskplass er det anledning å kjøpe utvida diskkvote. Mer info om diskkjøp finner du på Diskkjøp.

I tillegg får man tilgang til PVVs terminalrom, som er en svært sentralt plassert datasal (rom 255, SbII, over stripa, skrått overfor orakelkontoret) som for tida har 15 operative maskiner. Seks av maskinene er kraftige PCer med 21"-skjermer. Alle maskinene kjører en eller annen unix-variant, eksempelvis Linux, FreeBSD, NetBSD eller Solaris.

Dersom du ønsker å lære unix er det god anledning til det på PVV. Vi har et sterkt faglig miljø, med mange svært kunnskapsrike personer, som stort sett ikke har noe imot å hjelpe nybegynnere. Man kan få større privilegier her enn på stud-maskinene, for eksempel gjennom å bli med i PVV-drift. PVV har en DVD-brenner som meldemmene kan bruke. Du kan bli med på kurs og andre arrangement i regi av PVV. De aller fleste arrangementa er gratis for medlemmer.

PVV har også ei relativt innholdsrik boksamling til disposisjon for medlemmene, samt ei bokhylle full av blad og tegneserier (for tida abonnerer vi på Pondus). Vi har i tillegg et romslig bokbudsjett, så dersom du har forslag til bøker/blad vi burde kjøpe inn er det bare å sende en mail til styret (pvv@pvv.ntnu.no). Ta en titt på hva som står i Bokhyllen. PVV har også en del brettspill du kan prøve.

Brukshandlinger

English

Her finner du dokumentasjon om bruk av PVVs systemer.

Administrativt:

Koble til PVV:

Tjenester:


Tekniske detaljer

Om du er av den nysgjerrige typen og vil ha mer detaljert info, se sidene til drift.

Documentation

Here you find documentation on the use of PVV's systems.

Administrative:

Connecting to PVV:

Services:

Technical details

If you are of the curious kind and desire more detailed information see the managements pages.