Difference between revisions of "Medlem"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
(informasjon om hvordan man melder seg inn)
Line 14: Line 14:
  
 
PVV har også en del [[Spill|brettspill]] du kan prøve.
 
PVV har også en del [[Spill|brettspill]] du kan prøve.
 +
 +
= Hvordan bli medlem =
 +
 +
Som i de fleste organisasjoner består det første steget i å betale [[Medlemskontingent|medlemskontigenten]].
  
 
= Når du er medlem =
 
= Når du er medlem =

Revision as of 14:44, 10 September 2010

Bli medlem i PVV!

For å melde deg inn, betal medlemskontingent.

Alle medlemmer av PVV får brukerkonto på PVV sine maskiner, epostadresse (brukernavn@pvv.ntnu.no og brukernavn@pvv.org) og 256 MB diskplass, som blant annet kan brukes til hjemmesider. Dersom du går tom for diskplass er det anledning å kjøpe utvida diskkvote.

I tillegg får man tilgang til PVVs to oppholdsrom, rom 226 og 229 i Sentralbygg 2 (se kart over andre etasje i SBII). På rom 229 er det syv arbeidsstasjoner som alle kjører Linux, samt bordplass og nettverksuttak for laptop. På rom 226 er det sofakrok med TV og diverse spilllkonsoller.

Dersom du ønsker å lære Unix er det god anledning til det på PVV. Vi har et sterkt faglig miljø, med mange svært kunnskapsrike personer, som stort sett ikke har noe imot å hjelpe nybegynnere. Man kan få større privilegier her enn på stud-maskinene, for eksempel gjennom å bli med i PVV-drift.

PVV har flere DVD-brennere som meldemmene kan bruke. Du kan bli med på kurs og andre arrangement i regi av PVV. De aller fleste arrangementene er gratis.

PVV har også ei relativt innholdsrik boksamling til disposisjon for medlemmene, samt ei bokhylle full av blad og tegneserier (for tida abonnerer vi på Pondus og M). Vi har i tillegg et romslig bokbudsjett, så dersom du har forslag til bøker/blad vi burde kjøpe inn er det bare å sende en mail til styret (pvv@pvv.ntnu.no). Ta en titt på hva som står i Bokhyllen.

PVV har også en del brettspill du kan prøve.

Hvordan bli medlem

Som i de fleste organisasjoner består det første steget i å betale medlemskontigenten.

Når du er medlem

Når du er medlem kan du ta en titt på dokumentasjonen og begynne å leke!