Difference between revisions of "Kurs/Django"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
Line 3: Line 3:
 
<b>Kursholder</b>: Péter Henrik Gombos
 
<b>Kursholder</b>: Péter Henrik Gombos
  
Django er et webrammeverk for Python ([https://www.djangoproject.com/ hjemmeside]). Ved veldig lite kode kan du lage en webapplikasjon, og ved kun litt mer, kan du gjøre nøyaktig hva du vil. For eksempel er det et admin interface tilgjengelig ved start av applikasjon, men det er ikke vanskelig å implementere dette selv. Kurset vil forklare litt om hva Django er, og gå gjennom å lage en enkel applikasjon.
+
Django er et webrammeverk for Python ([https://www.djangoproject.com/ hjemmeside]). Ved veldig lite kode kan du lage en webapplikasjon, og ved kun litt mer, kan du gjøre nøyaktig hva du vil. For eksempel er det et admin interface tilgjengelig ved start av applikasjon, men det er ikke vanskelig å implementere dette selv. Kurset vil forklare litt om hva Django er, og gå gjennom å lage en enkel applikasjon. Nylig ble versjon 1.4 lansert, og denne vil bli brukt.
  
  

Revision as of 13:47, 27 March 2012

Tid: Torsdag 19. april 2012, kl. 18:15
Sted: R8
Kursholder: Péter Henrik Gombos

Django er et webrammeverk for Python (hjemmeside). Ved veldig lite kode kan du lage en webapplikasjon, og ved kun litt mer, kan du gjøre nøyaktig hva du vil. For eksempel er det et admin interface tilgjengelig ved start av applikasjon, men det er ikke vanskelig å implementere dette selv. Kurset vil forklare litt om hva Django er, og gå gjennom å lage en enkel applikasjon. Nylig ble versjon 1.4 lansert, og denne vil bli brukt.For å følge kodeeksemplene anbefales du at du installerer Django på forhånd.