Difference between revisions of "Gullkorn"

From Programvareverkstedet
Jump to: navigation, search
(nytt gullkorn)
(noen flere gullkorn fra #pvv)
Line 1: Line 1:
 
Gullkorn fra PVV-ere:
 
Gullkorn fra PVV-ere:
 +
 +
= Fra PVV =
  
 
* «Av og til er det bare greit å skru av ørene når jeg snakker.» (lykkebo)
 
* «Av og til er det bare greit å skru av ørene når jeg snakker.» (lykkebo)
Line 14: Line 16:
 
(andreahy, 15.10.2009)
 
(andreahy, 15.10.2009)
  
* #pvv 19.10.2009 19:03 <@lykkebo> spiste litt mykje, sender mail om drap.
 
 
* «Palindromiske tall kan aldri slutte på 0.» (steinarh) «De må også begynne med samme siffer som de slutter på.» (almelid), 19.10.2009
 
* «Palindromiske tall kan aldri slutte på 0.» (steinarh) «De må også begynne med samme siffer som de slutter på.» (almelid), 19.10.2009
 +
 +
= Fra #pvv =
 +
 +
<pre><nowiki>
 +
2009-07-14 20:02 <@mortenmj> lykkebo: det store problemet med å steke kjøtt rett fra frossen form er at det gjerne blir tørt
 +
2009-07-14 20:02 <@lykkebo> mortenmj: det jeg gjør når jeg steker mat er å sørge for at det er dødt]
 +
</nowiki></pre>
 +
 +
<pre><nowiki>
 +
2009-07-14 20:05 <@lykkebo> eh, hele prosessen med å kjøpe, tygge og drite ut igjen mat er bare et stort tidshull
 +
</nowiki></pre>
 +
 +
<pre><nowiki>
 +
2009-10-19 19:03 <@lykkebo> spiste litt mykje, sender mail om drap.
 +
</nowiki></pre>
  
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__

Revision as of 20:36, 10 December 2009

Gullkorn fra PVV-ere:

Fra PVV

  • «Av og til er det bare greit å skru av ørene når jeg snakker.» (lykkebo)
  • «Bøker uten ligninger er bare drit.» (lykkebo)
  • «Man må enten bruke masse sort magi eller skrive et tonn med kode. Og det er ganske imponerende, i og med at det veier nesten ingenting.» (almelid)
  • «'Printall' skrives nesten likt som 'primtall'.» (spaans, 9.10.2009)
  • «Du er ganske flink til å ikke få med deg noe som helst, du.» (haraldhv til oysteini, 9.10.2009)
 Sjokoladen
 ligger der
 ikke.

(andreahy, 15.10.2009)

  • «Palindromiske tall kan aldri slutte på 0.» (steinarh) «De må også begynne med samme siffer som de slutter på.» (almelid), 19.10.2009

Fra #pvv

2009-07-14 20:02 <@mortenmj> lykkebo: det store problemet med å steke kjøtt rett fra frossen form er at det gjerne blir tørt
2009-07-14 20:02 <@lykkebo> mortenmj: det jeg gjør når jeg steker mat er å sørge for at det er dødt]
2009-07-14 20:05 <@lykkebo> eh, hele prosessen med å kjøpe, tygge og drite ut igjen mat er bare et stort tidshull
2009-10-19 19:03 <@lykkebo> spiste litt mykje, sender mail om drap.