Difference between revisions of "Driftsrapport/V2017"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "Drift har operert de eksisterende serverene etter planen. Knakelibrak(database og wiki) har måtte blitt rundt 2 ganger. PVV har fått to nye maskiner i drift: toriel og asgor...")
 
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
Drift har operert de eksisterende serverene etter planen. Knakelibrak(database og wiki) har måtte blitt rundt 2 ganger. PVV har fått to nye maskiner i drift: toriel og asgore som gjør ZFS lagring og virtualisering. Hildring, kurs og i(gro-heidi) VMene har blitt flyttet over til asgore. Det er mulighet for å ordne seg en ZFS hjemmemappe toriel. En ny backupmaskin kalt alphys fikk fult backup oppsett, men grunnet hardwareproblemer er denne maskinen ikke operabel. En av maskinene på terminalrommet, Stakeholer, har blitt reinstallert med arch, med fult fungerende PVV brukeroppsett.
+
Drift har holdt maskinene på PVV i opererende tilstand. Dvask
 +
sluknet igjen, som ingen merket på de 2 ukene/måneden det skal til
 +
før dns slavene glemmer zonen. Dette ble fikset raskt. Lommel(vår
 +
salt-master) er tilbake fra de døde, nå som en VM på asgore. PVV har
 +
nå en fult fungerende backupløsning den nye maskinen Principal.
 +
Aktive mailinglisten sine arkiver er nå ikke lengre public, ettersom
 +
det var mye kontaktinformasjon som enkelte medlemmer ikke ville
 +
ha der ute. Skrott sin skjerm døde, så den kule gamle iMac G4en
 +
med powerpc arkitektur har blitt erstattet med en søt liten
 +
boks med Cortex-A7: Raspberry Pi 2. Denne mangler for øyeblikket
 +
PVV brukeroppsett.

Latest revision as of 21:59, 25 September 2017

Drift har holdt maskinene på PVV i opererende tilstand. Dvask sluknet igjen, som ingen merket på de 2 ukene/måneden det skal til før dns slavene glemmer zonen. Dette ble fikset raskt. Lommel(vår salt-master) er tilbake fra de døde, nå som en VM på asgore. PVV har nå en fult fungerende backupløsning på den nye maskinen Principal. Aktive mailinglisten sine arkiver er nå ikke lengre public, ettersom det var mye kontaktinformasjon som enkelte medlemmer ikke ville ha der ute. Skrott sin skjerm døde, så den kule gamle iMac G4en med powerpc arkitektur har blitt erstattet med en søt liten boks med Cortex-A7: Raspberry Pi 2. Denne mangler for øyeblikket PVV brukeroppsett.