Difference between revisions of "Diskkjøp"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
m (Random capitalization of word mid-sentence)
Line 1: Line 1:
Det er begrenset hvor mye [[Diskplass]] medlemmer av PVV har til rådighet i utgangspunktet. For å øke tildelt kvote, betales penger inn til PVVs konto. Se [[Kontaktinformasjon]] for kontonummer. Husk å merke innbetalingen med "disk" og brukernavnet ditt! ''Ikke skriv en lengre avhandling først'', siden BBS har en uvane med å bare gi oss de første 15 bokstavene eller så.
+
Det er begrenset hvor mye [[Diskplass]] medlemmer av PVV har til rådighet i utgangspunktet. For å øke tildelt kvote, betales penger inn til PVVs konto. Se [[kontaktinformasjon]] for kontonummer. Husk å merke innbetalingen med "disk" og brukernavnet ditt! ''Ikke skriv en lengre avhandling først'', siden BBS har en uvane med å bare gi oss de første 15 bokstavene eller så.
  
 
Pris: NOK 32 per GiB.
 
Pris: NOK 32 per GiB.

Revision as of 10:12, 12 August 2014

Det er begrenset hvor mye Diskplass medlemmer av PVV har til rådighet i utgangspunktet. For å øke tildelt kvote, betales penger inn til PVVs konto. Se kontaktinformasjon for kontonummer. Husk å merke innbetalingen med "disk" og brukernavnet ditt! Ikke skriv en lengre avhandling først, siden BBS har en uvane med å bare gi oss de første 15 bokstavene eller så.

Pris: NOK 32 per GiB. Minstebestilling er 4 GiB.

Priseksempler:

  • 4 GiB * 32 NOK/GiB = NOK 128
  • 10 GiB * 32 NOK/GiB = NOK 320
  • 20 GiB * 32 NOK/GiB = NOK 640

Kasserer eller noen i Drift kommer til øke kvoter etter hvert som betalinger blir mottatt. Vanligvis tar det minst en uke fra du betaler til vi får beskjed om det. Dersom det går veldig lang tid før kvoten blir økt, så send mail til kasserer (IKKETAMEGMEDkasserer AT pvv DOT ntnu DOT no).