Even's hjørne

Om meg

Script

Diverse rot

Prosjekt

Livet skal leves, ikke overleves

Og hva skjer i mitt hjørne?

Vel, egentlig ikke så veldig mye. Disse sidene har lagt brakk for en lengre periode, så nå tenkte jeg at det var på tide å gjøre noe med de. Resultatet ser du her. Har laget fire underkategorier av sider foreløpig, og som den observante leser du er finner du disse kategoriene i menyen til venstre.

Inneholdet i undersidene er omtrent som følger:

Om meg
En liten egosentrisk rundtur. Hvem jeg er, hvor jeg er og også en liten CV er lagt ut. Eller hva med ønskelisten min?
Script
Opp igjennom årene har jeg skrevet noen få script, som gjør mer eller mindre nyttige ting. Her har jeg samlet de. Noen av scriptene er endrede versjoner av andres script, men da skal det stå hvem som originalt har laget det og når.
Diverse
Det jeg har laget enda mer av enn script er diverse sider for å teste ymse ting. Det være seg html-stuff eller css-stuff, eller script-relatert. Her har jeg samlet disse til allmenn glede og besiktigelse. Kanskje noen spørsmål kan finne svar gjennom tidligere tiders knoting.
Prosjekt
En gang når jeg får bedre tid... Da skal jeg realisere noen av disse prosjektene. Enn så lenge ligger de der og minner meg på tanker og ideer jeg har hatt og ønsker å få realisert. Dette er hovedsaklig programmerings-prosjekt.

Retur til hjemmesiden...

Noe jeg kom på akkurat nå, rett før jeg går og legger meg, er at jeg har ikke noen retur til denne startsiden på noen av undersidene. Og det er jo litt leit, men ikke veldig leit siden det egentlig ikke står noe her. Og du kan komme deg over alt ellers utenom akkurat denne startsiden.

Siden er laget av Even Holen, mars 2003,
http://www.pvv.ntnu.no/~evenh/