Difference between revisions of "Kurs/Django"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
(grunnleggende informasjon om kurset)
 
(4 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 2: Line 2:
 
<b>Sted</b>: R8<BR>
 
<b>Sted</b>: R8<BR>
 
<b>Kursholder</b>: Péter Henrik Gombos
 
<b>Kursholder</b>: Péter Henrik Gombos
 +
<b>Anbefalte forkunnskaper</b>: Python og enkel web (HTML).
  
Mer informasjon kommer etter hvert.
+
Django er et webrammeverk for Python ([https://www.djangoproject.com/ hjemmeside]). Ved veldig lite kode kan du lage en webapplikasjon, og ved kun litt mer, kan du gjøre nøyaktig hva du vil. For eksempel er det et admin interface tilgjengelig ved start av applikasjon, men det er ikke vanskelig å implementere dette selv. Kurset vil forklare litt om hva Django er, og gå gjennom å lage en enkel applikasjon. Nylig ble versjon 1.4 lansert, og denne vil bli brukt.
 +
 
 +
 
 +
----
 +
 
 +
For å følge kodeeksemplene anbefales du at du [https://docs.djangoproject.com/en/1.4/intro/install/ installerer Django] på forhånd. Det er også viktig å bruke Python før versjon 3. 2.5 til 2.7 er bra, kursholder selv vil bruke 2.7.

Latest revision as of 12:58, 13 April 2012

Tid: Torsdag 19. april 2012, kl. 18:15
Sted: R8
Kursholder: Péter Henrik Gombos Anbefalte forkunnskaper: Python og enkel web (HTML).

Django er et webrammeverk for Python (hjemmeside). Ved veldig lite kode kan du lage en webapplikasjon, og ved kun litt mer, kan du gjøre nøyaktig hva du vil. For eksempel er det et admin interface tilgjengelig ved start av applikasjon, men det er ikke vanskelig å implementere dette selv. Kurset vil forklare litt om hva Django er, og gå gjennom å lage en enkel applikasjon. Nylig ble versjon 1.4 lansert, og denne vil bli brukt.For å følge kodeeksemplene anbefales du at du installerer Django på forhånd. Det er også viktig å bruke Python før versjon 3. 2.5 til 2.7 er bra, kursholder selv vil bruke 2.7.