Difference between revisions of "Diskkjøp"

From Programvareverkstedet
Jump to navigation Jump to search
m (12 revisions)
m (Oppdaterte lenke til Diskplass. Forenklet noen av setningene. Fjernet "mailto()".)
Line 1: Line 1:
Det er begrenset hvor mye [[Diskplass:disk]] du har til rådighet i utgangspunktet, og for å bestille mer disk, betaler du inn pengar til PVVs konto. Se [[Kontaktinformasjon]] for kontonummer. Husk å merka innbetalinga med "disk" og brukernavnet ditt! IKKE skriv en lengre avhandling først, siden BBS har en uvane med å bare gi oss de første 15 bokstavene eller så.
+
Det er begrenset hvor mye [[Diskplass]] medlemmer av PVV har til rådighet i utgangspunktet. For å øke tildelt kvote, betales penger inn til PVVs konto. Se [[Kontaktinformasjon]] for kontonummer. Husk å merke innbetalingen med "disk" og brukernavnet ditt! ''Ikke skriv en lengre avhandling først'', siden BBS har en uvane med å bare gi oss de første 15 bokstavene eller så.
  
 
Pris: NOK 50 per GiB.
 
Pris: NOK 50 per GiB.
Line 5: Line 5:
  
 
Priseksempler:  
 
Priseksempler:  
* 4 GiB: 4 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 200.
+
* 4 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 200
* 10 GiB: 10 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 500.
+
* 10 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 500
* 20 GiB: 20 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 1000.
+
* 20 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 1000
  
Kasserer/bruker-drift vil øke kvoter etter hvert som betalinger blir mottatt. (Vanligvis tar det minst en uke fra du betaler til vi får beskjed om det) Dersom du synes det går veldig lang tid før kvoten blir økt, så send mail til kasserer ([[MailTo(IKKETAMEGMED kasserer AT pvv DOT ntnu DOT no)]]).
+
Kasserer eller noen i [[Drift]] kommer til øke kvoter etter hvert som betalinger blir mottatt. Vanligvis tar det minst en uke fra du betaler til vi får beskjed om det. Dersom det går veldig lang tid før kvoten blir økt, så send mail til kasserer (IKKETAMEGMEDkasserer AT pvv DOT ntnu DOT no).
  
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__

Revision as of 10:31, 4 January 2014

Det er begrenset hvor mye Diskplass medlemmer av PVV har til rådighet i utgangspunktet. For å øke tildelt kvote, betales penger inn til PVVs konto. Se Kontaktinformasjon for kontonummer. Husk å merke innbetalingen med "disk" og brukernavnet ditt! Ikke skriv en lengre avhandling først, siden BBS har en uvane med å bare gi oss de første 15 bokstavene eller så.

Pris: NOK 50 per GiB. Minstebestilling er NOK 200

Priseksempler:

  • 4 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 200
  • 10 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 500
  • 20 GiB * 50 NOK/GiB = NOK 1000

Kasserer eller noen i Drift kommer til øke kvoter etter hvert som betalinger blir mottatt. Vanligvis tar det minst en uke fra du betaler til vi får beskjed om det. Dersom det går veldig lang tid før kvoten blir økt, så send mail til kasserer (IKKETAMEGMEDkasserer AT pvv DOT ntnu DOT no).