Styremøte, 29. april 1997

Tilstede
Gustav Foseid, Steinar Hamre, Vebjørn Ljoså, Pål Løberg, Magni Onsøien, Anders Reggestad.
  1. NUCCC '97:
    Anders Reggestad og Salve J. Nilsen reiser for PVV i fellesskap med en delegasjon fra NVG.

  2. Terminaler i gangen:
    Det vil bli satt opp terminaler i gangen utenfor PVV. Disse blir fellesterminaler for PVV og studentsalene. ITEA ordner snekker, materialer og VT-terminaler. PVV stiller med Tiur som terminalserver og denne settes opp med mulighet for innlogging mot PVV / Stud.

  3. ELC terminaler:
    Det kjøpes inn 16MB minne for å få opp en ELC til som terminal inne på terminalrommet. Vebjørn er ansvarlig.

  4. Ryddeordning:
    Vi gjeninnfører/gjenoppliver ryddeordningen på PVV. Magni er ryddeordningansvarligansvarlig. Det settes opp lister á to personer pr. uke. Ansvar er:

  5. PVVs reglement:
    Reglementet ble oppdatert litt, hvedsaklig mhp. ryddeordning. Dessuten kom det inn under regler for PVVs utstyr at vi er underlagt NTNUs IT-reglement. Se ellers PVVs hjemmesider for oppdatert reglement.

  6. Nettverket på PVV:
    PVVs nettverk er overbelastet. Nettsaksjonen kommer til å utføre målinger for å se hvilke maskiner/tjenester som medfører den høye lasten. Styret vuderer innkjøp/anskaffelse av en switch dersom det er behov.

  7. Mer penger:
    For å få mer penger i PVV-kassa ønsker vi å arrangere kurs. Aktuelle kurs er jentekurs til høsten, kurs for beboere på Steinan og kurs for DND. Gustav kontakter DND for å undersøke interessen.

  8. Neste styremøte:
    Siste styremøte før sommerferien blir den 28. mai klokken 19.00.


pvv@pvv.ntnu.no