Hexcon er en festival for alle som vil spille spill: Brettspill, rollespill, kortspill og miniatyrspill. Den arrangeres årlig i begynnelsen av november (eller noen ganger slutten av oktober) av spillklubben Hexagon. Årets Hexcon blir 7.-9.november 2008.

Hva synes du om årets Hexcon?

Hva synes du om årets Hexcon? Hvilke ting fungerte glimrende og bør gjentas? Hva kan gjøres bedre? Har du forslag til neste års komite? Kom med tilbakemelding!

Turneringsvinnere

Årets turneringsvinnere:

• 1870: Ståle Halvorsen
  • Age of Renaissance: Odd Steinar Haugen
  • Age of Steam: Ståle Halvorsen
  • Agricola: Herman Ellingsen og Harald Torvatn
  • Arkham Horror: ?
  • Britannia: ?
  • Combat Commander: Harald Torvatn
  • Courtisans of Versailles: Stig Waltoft
  • Cults Across America: ?
  • Diplomacy: ?
  • Junta: Jens Ådne Rydland
  • Kremlin: Knut Eivind Brennhaug
  • Landnám: Halstein Sjølie
  • Mare Nostrum: Tore Heggenes

Post-con middag!

Som vanlig er det post-con middag for de som er oppegående nok til slikt. Meningen er at man, halvt i svime, skal sitte og kose seg med mat og prate og hvor utrolig kult det var på con i år også.

Post-con middagen er på Egon Midtbyen, like i nærheten av Nova Kino, og vi har reservert bord til 25 personer. Bare si at dere er med HexCon, så blir dere vist vei. Anbefaler forresten pizzabufeen, den er god og du kan spise masse forskjellige sorter pizza.

Når åpner dørene?

Vi får skolen omtrent klokken fire på det aller tidligste, så det hadde vært kjempefint om ikke altfor mange kom før den tid siden vi ikke har noe sted å stue dere i mellomtiden.

Innsleppet starter (i teorien, da) mellom halv fem og fem, men som alltid - regn med litt forsinkelser mens komiteen løper rundt i mild panikk og prøver å løse verdensproblemer.

Husk å ta med betalingsbevis.

Husk å ta med betalingsbevis om du har forhåndsbetalt! (Utskrift fra nettbanken, gjerne.) Det er ikke alltid vi får med oss at folk har betalt, og innimellom så sniker det seg inn en feil på listene våre. Om det står at du IKKE har betalt, så må du betale i døren. Om vi senere finner ut at du faktisk hadde betalt returnerer vi selvfølgelig pengene dine, men det er mindre styr for oss og mindre irriterende for deg om vi bare har det riktig i første omgang.

Vel møtt på fredag!

TA MED TØFLER ELLER LIGNENDE PÅ HEXCON!

Åsvang skole er en SKOFRI sone (barneskoler er tydeligvis det for tiden - kan ikke huske at de var det da jeg var på den alderen?) så man må enten sette igjen skoene et sted ELLER gå med skotrekk. Siden vi nå er inne i november og det er kaldt og guffent her i Trondheim, foreslår jeg at dere tar med dere tøfler eller tykke sokker så dere slipper å fryse til helgen.

Siste frist for forhåndspåmelding mandag 3/11

Mandag 3/11 er siste frist for forhåndspåmelding til Hexcon. Det er også mulig å betale i døra, men da koster det litt mer, se Praktisk for detaljer.

Det er vanligvis mulig å komme med på arrangementer uten forhåndspåmelding, men det hjelper om du har med eget spill (ved brettspill) eller er villig til å stille som spilleder (ved rollespill).

For å være sikker på å få være med på banketten du melde deg på og betale på forhånd. Det vil være noen veldig få plasser til salgs under Hexcon, men de pleier å bli utsolgt ganske fort.

De nyeste tilleggene til programmet

Vi er godt fornøyd med programmet, men det kan alltid bli bedre: Vi tar fremdeles imot nye arrangementer. Disse arrangementene har kommet til etter at vi sendte løpeseddelen til trykking og åpna påmeldinga:

Dette er arrangement som har blitt lagt til programmet etter at løpeseddelen ble sendt til trykking og påmeldinga ble åpnet.

Hvis du vil forandre på påmeldinga di, logg inn, velg «Min konto ---» og klikk på «Rediger» ved siden av «Påmelding 2008».
Hvis du vil arrangere noe, kontakt komiteen.

Påmeldinga har åpnet!

Nå har påmeldinga for årets Hexcon åpnet. Du finner mer informasjon under (jepp, du gjettet det) «Påmelding» i menyen over.

Årets Hexcon blir 7.-9.november

Nå er datoen klar. Hexcon 2008 går av stabelen:

fredag 7. - søndag 9.november

Syndiker innhold Syndiker innhold